Tečajevi francuskoga jezika

Parlez-vous francais ?

Sigurno ste poželjeli odgovoriti na ovo pitanje s onim lijepim "Oui."i tim svojim potvrdnim odgovorom najaviti bujicu melodičnih riječi i fraza. Znati franuski jezik znači da ste u mogućnosti zaroniti duboko u francusku književnost i kulturu. Ali ne samo to! Znanje francuskoga jezika za vrijeme Vaših putovanja Francuskom, tom prelijepom zemljom, ili već samim posjetom Parizu kao njenoj metropoli, pružit će Vam velik užitak zbližavanja s Francuzima kao toplim i susretljivim ljudima, a druženje s njima sigurno će Vas obogatiti i to posebno u duhovnom i civilizacijskom smislu. Ne tako daleko u prošlosti francuski jezik bio je jezik aristokracije i plemenitosti, tj. pripadnosti "višem staležu" i u Francusku se jednako tako odlazilo i s ciljem postizanja društvenog prestiža.

Pored engleskoga jezika, kao "obaveznog" stranog jezika, predlažemo da odvojite nešto od svoga vremena za učenje francuskoga bilo u cjelovitim tečajevima do visokih razina poznavanja bilo u obliku relaksiranog, brzog, tečaja s ciljem usvajanja osnovnih riječi i fraza koje će Vam pomoći u snalaženju na putovanjima, druženjima i mnogim drugim društvenim zgodama.

Obratite nam se s povjerenjem, za Vas imamo sigurno neki od modela tečaja koji će zadovoljiti Vaš interes i obogatiti Vas kao Čovjeka Svijeta.